Usunięcie konta jest NIEODWRACALNE. Twoje dane osobowe (imię, nazwisko, email, telefon)
zostaną trwale zanonimizowane, utracisz dostęp do konta, a wszystkie Twoje powiązania
(członkostwa w klubach/drużynach) zostaną zakończone. Historia meczów/statystyk zawodników
pozostaje zachowana dla drużyny.